Groepsaccomodatie

Onze voorwaarden en reglementen vind u hier.  Bij het boeken van een verblijf gaat u automatisch akkoord met onze reglementen en voorwaarden zoals beschreven op deze website.

Vakantie- en kampeerboerderij "Groen" is een groepsaccommodatie die uitstekende mogelijkheden biedt voor het houden van bijvoorbeeld schoolreisjes, excursies, werkweken, personeelsreisjes of familiebijeenkomsten. Onze gezellige en praktisch ingerichte recreatieruimte biedt ruimte aan 80 gasten, gesitueerd op het erf van een nog in bedrijf zijnde boerderij. De omgeving is bosrijk en vlakbij het IJsselmeer en leent zich uitstekend voor talloze activiteiten.. Op ons terrein is een groot speel- en voetbalveld. Ideaal voor kinderen en volwassenen.

Inrichting

Het gehele jaar bieden wij u de mogelijkheid om de locatie voordelig te huren. Voorzien van onder andere centrale verwarming, een uitstekend en compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken, sanitair, slaapzalen en een zit- en eetgedeelte. Ontdek de authentieke sfeer van het boerenbedrijf en de prachtige omgeving. Daardoor is er een erg gezellige atmosfeer en is het goed vertoeven voor jong en oud. De kampeerboerderij en de omgeving is voorzien van prachtige bebossing. Fietsen of wandelen in een omgeving die u rust zal geven, helemaal weg uit de dagelijkse sleur!

 

 Voorwaarden en reglementen groepsaccomodatie

 

 

 

 

Vind ons op social media!

Familie Groen
Jan Schotanuswei 57
8567HH  Oudemirdum
Tel 0514-572301
Mob. 06-1926 7676
Email: kampeerboerderijgroen@gmail.com
Aankomst op camping: na 14.00
Geen aankomst of vertrek op zondag

Deze camping is lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVC)